Så undviker man att förlora True Tone när man byter skärm

Så behåller man True Tone

True Tone är en funktion som finns på många av Apples mobila enheter, inklusive iPhone, iPad och MacBook. Funktionen anpassar automatiskt färgtemperaturen på skärmen baserat på omgivande ljus för att ge en mer naturlig visningsupplevelse. Många användare har kommit att uppskatta True Tone, men denna funktion kan förloras den vid en skärmbyte. Men det finns sätt att undvika detta.

Att byta en skärm på en iPhone eller iPad kan vara en komplicerad process, och det kräver att man har rätt verktyg och kunskaper för att inte förlora True Tone funktionen på den nya skärmen. Att välja en kvalificerad tekniker är avgörande för att säkerställa att din enhet inte bara fungerar som den ska, utan också att True Tone-funktionen bevaras. En tekniker som har erfarenhet av att byta skärmar på mobila enheter och som är kunnig om True Tone kommer att vara din bästa insats för att behålla denna funktion.

Läs mer Vad innebär True Tone på iPhone?

MobilExperten gör att du behåller True Tone

När det gäller att byta skärmar på iPhone är det viktigt att välja en kunnig reparatör för att behålla True Tone. En pålitlig serviceleverantör kommer att ha erfarenhet och kunskap om True Tone-funktionen och använda specialutrustning för att säkerställa att din True Tone fungerar även efter skärmbytet.

MobilExperten.nu är en av de pålitliga serviceleverantörerna som specialiserar sig på skärmbyten på iPhone. De har en högkvalitativ verkstad, en teknisk personal med gedigen kunskap och erfarenhet samt specialutrustning för att byta skärm utan att förlora True Tone-funktionen.

Vi erbjuder också en garanti på sina reparationer, vilket ger dig ytterligare trygghet i ditt val av serviceleverantör.

Läs mer

0 kommentarer

/*********************************** * Script For FAQ Schemsa Accordion ************************************/