Vilken iPhone har bäst batteri?

Vilken iPhone har bäst battery

När det gäller att välja en iPhone, är ett av de viktigaste faktorerna att tänka på batteritiden. Ju längre batteritiden, desto mindre behöver du oroa dig för att ladda din telefon under dagen.

På senare år har Apple gjort stora framsteg i att förbättra batteritiden på sina iPhones. Men vilken iPhone har det bästa batteriet?

iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

Båda dessa modeller har också imponerande batteritider. Enligt Apple kan iPhone 11 Pro hålla i upp till 18 timmar video, 11 timmar streaming video och 65 timmar ljud. Dessutom har iPhone 11 Pro Max ännu längre batteritid med upp till 20 timmar video, 12 timmar streaming video och 75 timmar ljud.

iPhone SE (2020)

Den senaste modellen av iPhone SE (2020) har ett av de bästa batterierna i Apples line-up. Det har en relativt liten skärm på 4,7 tum, vilket gör att det kan hålla längre än större modeller. Enligt Apple kan det hålla i upp till 13 timmar video, 8 timmar streaming video och 40 timmar ljud.

iPhone XR

Även iPhone XR har ett bra batteri. Enligt Apple kan det hålla i upp till 16 timmar video, 10 timmar streaming video och 65 timmar ljud.

Byta iPhone-batteri hos MobilExperten.nu

Om du redan har en iPhone men batteritiden är dålig, kan du byta batteriet hos MobilExperten.nu i Malmö. De är billigast i hela Sverige på att byta iPhone-batteri och kan hjälpa dig att få din telefon att hålla längre igen.

Sammanfattning

Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man väljer en iPhone, men batteritiden är en av de viktigaste. iPhone SE (2020), iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max och iPhone XR är alla bra val när det gäller batteritiden. Om din befintliga iPhone har ett dåligt batteri, kan du byta det hos MobilExperten.nu i Malmö, som är billigast i hela Sverige på att byta iPhone-batteri.

Läs mer

/*********************************** * Script For FAQ Schemsa Accordion ************************************/